Tudor Deliu, despre Maia Sandu: În PAS e dictatură – Puterea Asta-i Sandu

Liderul PAS, Maia Sandu, primeşte o lovitură devastatoare din partea partidului care a promovat-o în marea politică. Preşedintele PLDM, Tudor Deliu, regretă atacurile lui Sandu asupra formaţiunii fondată...

Liderul PAS, Maia Sandu, primeşte o lovitură devastatoare din partea partidului care a promovat-o în marea politică. Preşedintele PLDM, Tudor Deliu, regretă atacurile lui Sandu asupra formaţiunii fondată de Vlad Filat şi îi recomandă acesteia să nu uite de unde a plecat.

Totodată, Deliu îi reaminteşte, ironic, Maiei Sandu că i-a fost masterandă la Academia de Administrare Publica şi nu s-a remarcat prin nimic.

„Stau și îmi aduc aminte când mi-a fost masterandă la Academia de Administrare Publica. Sincer, nu o țin minte. De regulă, profesorii îi țin minte ori pe cei mai buni, ori pe cei mai răi. Maia nu se încadrează nici în una. Se vede că a venit pentru CV.”, se întreabă Tudor Deliu.

Preşedintele PLDM îi reaminteşte Maiei Sandu de perioada în care jura credinţă formaţiunii lui Vlad Filat, care a scos-o din anonimat.

„Parcă și acum văd cum în Piața Marii Adunări Naționale jura credință celor care au scos-o din anonimat. Maia, te rog, ai grijă de partidul pe care l-ai constituit prin racolarea oamenilor din PLDM și care te-au susținut în câteva scrutine electorale. Dar, vorba din popor: “ulciorul nu merge de multe ori la apă”. Stai cumințică și vezi-ți de treabă”, îi recomandă Deliu liderului PAS.

Mai mult, Deliu o acuză pe Sandu de dictatură. “Cât privește PLDM, stai fără grijă, nu tu ești persoana care trebuie să vii cu recomandări. Noi avem partid care ia decizii transparente și nu predomină dictatura că și la voi in PAS ( Puterea Asta-i Sandu).”

In this article