Trei moldoveni, condamnați la închisoare pentru omor

Trei bărbați au fost condamnați la 10 și 12 ani de închisoare, după ce au omorât un bărbat, în timpul unui conflict. Potrivit Procuraturii Generale, cazul s-a produs...

Trei bărbați au fost condamnați la 10 și 12 ani de închisoare, după ce au omorât un bărbat, în timpul unui conflict.

Potrivit Procuraturii Generale, cazul s-a produs la data de 25 septembrie 2021, pe timp de noapte. Trei bărbați, cu vârstele de 21, 33, 36 de ani, aflându-se într-un cămin din sectorul Botanica al Capitalei, în urma unui conflict iscat între ei și un bărbat de 51 de ani, l-au bătut pe acesta până la moarte.

Ulterior, în jurul orei 06 dimineața, în tufișul din spatele blocului locativ din vecinătate a fost depistat cadavrul bărbatului de 51 de ani, pe care inculpații l-au târât și ascuns.

Prin urmare, aceștia au fost recunoscuți vinovați. Doi dintre ei riscă pedeapsă sub formă de închisoare de 12 ani, iar unul – închisoare pentru 10 ani, cu executare într-un penitenciar de tip închis.

De asemenea, instanța a mai dispus încasarea, în mod solidar, din contul inculpaților în beneficiul statului, a sumei de 111.796 lei, avansate pentru efectuarea raporturilor de expertiză.

In this article