Transportul public din Chișinău și Bălți va fi GRATIS în următoarele două săptămâni

Transport public gratuit în Chișinău și Bălți. Comisia pentru Situații Excepționale a decis, în această seară, ca taxatorii să nu mai fie prezenți  în transportul public din municipiile...

Transport public gratuit în Chișinău și Bălți. Comisia pentru Situații Excepționale a decis, în această seară, ca taxatorii să nu mai fie prezenți  în transportul public din municipiile Chișinău și Bălți pentru a evita la maximum contactul între cetățeni în perioada evoluției crizei provocată de coronavirus.

Premierul Ion Chicu a anunțat că această normă va funcționa în următoarele două săptămâni, iar în această perioadă nu va fi percepută taxa pentru călătorie.

”Asta înseamnă că aceste întreprinderi nu vor percepe bani de la pasageri pentru călătorie. Aceasta se face pentru a limita contactul între pasageri și taxatori”, a spus premierul.

La stațiile terminus vor fi prezenți polițiștii care vor urmări cum se îndeplinesc cerințele impuse de Comisie, în special se va verifica ca în transport să urce doar pasagerii pe scaune.

In this article