TRANSPARENT! Premierul cheamă jurnaliștii să monitorizeze procesul de privatizare a „Metalferos”

Premierul Ion Chicu a lansat o invitație mai multor jurnaliști notorii și de investigație din țară să monitorizeze stric procesul de privatizare a SA „Metalferos”. Chicu a anunțat...

Premierul Ion Chicu a lansat o invitație mai multor jurnaliști notorii și de investigație din țară să monitorizeze stric procesul de privatizare a SA „Metalferos”. Chicu a anunțat pe pagina sa de Facebook că, astăzi, Guvernul va aproba lista activelor statului care vor fi expuse privatizării, inclusiv societatea „Metalferos”, transmite Breaking News.

„Pentru asigurarea unui proces transparent de comercializare a acestor active, rog, implicarea în mecanismul de monitorizare a procesului de privatizare a mai multor jurnaliști, inclusiv: Natalia Morari, Iulia Fedorova, Mariana Rață, Lorena Bogza, Gheorghe Gonța, Anatol Caciuc, Victoria Kriukova, Valentina Ursu, Stanislav Vîjga, Anatol Golea”, a scris premierul pe pagina sa de socializare.

Șeful Guvernului a mai solicitat participarea jurnaliștilor și în procesul de monitorizare a achizițiilor publice pentru dezvoltarea infrastructurii drumurilor, aprovizionării cu apă, achiziții de medicamente, dispozitive medicale.

Premierul susține că „va fi onorat” să se întâlnească cu acești jurnaliști pentru a discuta și conveni mecanismul practic de monitorizare a acestor procese importante pentru societatea noastră.

 

 

In this article