Tragedie la Ștefan Vodă: Un bărbat a fost înjunghiat mortal de un prieten de pahar

Găsit în propriul apartament cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului. Cazul a fost înregistrat pe data de 9 septembrie în satul Caplani, raionul Ștefan Vodă. Poliția...

Găsit în propriul apartament cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului.

Cazul a fost înregistrat pe data de 9 septembrie în satul Caplani, raionul Ștefan Vodă. Poliția a fost informată despre omor la ora 03.08, noaptea, precum că un bărbat de 65 de ani a fost înjunghiat. La fața locului imediat s-au deplasat oamenii legii împreună cu medical legist.

În urma investigațiilor s-a aflat că în noaptea tragediei decedatul , cu alți doi consăteni de 31 și respective 50 de ani au servit alcool, după care între cei trei s-a iscat un conflict. Din cele din urmă, bărbatul de 31 de ani a luat un cuțit și a lovit victima în gât, provocându-i traumă mortală.

Ulterior, cadavrul a fost preluat de medici și transportat la Centrul de Medicină Legală, pentru a fo stabilit cu exactitate motivul decesului. Pe acest caz a fost pornită cauză penală pentru omor.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta riscă pușcărie conform legislației în vigoare. Alte consecințe se stabilesc.

In this article