Tragedie la Bumbăta: Bărbat în vârstă de 82 de ani ucis într-un conflict cu un adolescent în stare de ebrietate

Un bărbat a murit la spital, după ce ar fi fost snopit în bătaie cu pumnii și picioarele, dar și cu o lopată, de către un adolescent în...

Un bărbat a murit la spital, după ce ar fi fost snopit în bătaie cu pumnii și picioarele, dar și cu o lopată, de către un adolescent în stare de ebrietate. Incidentul a avut loc ieri-seara, în jurul orei 18:30, în localitatea Bumbăta, din raionul Ungheni, susțin sursele PulsMedia.MD apropiate anchetei.

Victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 82 de ani care a fost găsit de către ginerele său în această dimineață, în jurul orei 09:00 zăcând inconștient în curtea casei. Pe suprafața corpului erau mai multe echimoze, dar și răni în regiunea capului.

Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața, iar bărbatul a murit în Secția de Reanimare a Spitalului raional Ungheni, peste câteva ore după ce a fost internat.

Potrivit surselor PulsMedia.MD în seara zilei de ieri, 23 Noiembrie, bărbatul ar fi avut un conflict cu un adolescent de 17 ani, care se afla în stare de ebrietate în fața unui magazin din localitate

Individul l-ar fi luat pe bătrân cu pumnii și picioarele peste diferite părți ale corpului, după care l-ar fi lovit în cap cu o lopată lăsându-l să zacă la sol.

Angajații de la IP Ungheni l-ar fi reținut pe adolescent, lopata murdară de sânge au găsit-o în proximitatea locului unde a avut loc bătaia, iar în timpul perchezițiilor la domiciliul minorului au găsit și hainele acestuia stropite cu sânge.

Acesta și-ar fi recunoscut vina și le-ar fi declarat că după ce l-a lovit pe bătrân cu lopata în cap, ultimul s-ar fi dus acasă pe picioarele sale.

Sursele noastre din teritoriu menționează că în localitate sus menționată minorul locuiește împreună cu mama sa, însă anterior ar fi locuit în orașul Bender și a fost condamnat pentru furt, dar și se afla la evidența poliției ca agresor în familie.

Acesta fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal pentru omor.

In this article