Tragedie în Ștefan Vodă: Un tânăr de 21 de ani, găsit strangulat de o scară

O femeie din raionul Ștefan Vodă și-a descoperit astăzi, 3 iulie, fiul strangulat de o scară. Totul s-a întâmplat în această dimineață, 3 iulie, în jurul orei 05:15,...

O femeie din raionul Ștefan Vodă și-a descoperit astăzi, 3 iulie, fiul strangulat de o scară.

Totul s-a întâmplat în această dimineață, 3 iulie, în jurul orei 05:15, în localitatea Cioburciu din raionul Ștefan Vodă, transmite breakingnews.md, cu referire la pulsmedia.md.

Victima s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 21 de ani, originar din Cioburciu. Acesta locuia cu mama sa și două surori mai mici, tatăl acestuia fiind plecat în străinătate la muncă.

Acesta pe parcursul zilei de ieri, 2 iulie, ar fi consumat alcool cu amicii din localitate și s-a dus în stare de ebrietate, iar în această dimineață a fost găsit de mama sa spânzurat de o scară din gospodărie.

Potrivit oamenilor din localitate, acesta era o persoană închisă în sine, nu ar fi avut în timpul apropiat conflicte cu rudele sau alte situații dificile. Tentative anterioare de a se sinucide acesta nu a avut, dar comunica des rudelor că s-a săturat de viață și că se va strangula.

Medicul-legist nu a găsit semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului, iar oamenii legii urmează să stabilească circumstanțele în care a murit tânărul, dar și motivul care l-a făcut să recurgă la acest gest disperat.

In this article