Tragedie în sectorul Botanica: Apartament înghițit de flăcări

Incendiu cu final tragic în capitală. Un apartament dintr-un bloc de locuințe cu 24 de etaje din sectorul Botanica a luat foc, iar un om a fost găsit...

Incendiu cu final tragic în capitală. Un apartament dintr-un bloc de locuințe cu 24 de etaje din sectorul Botanica a luat foc, iar un om a fost găsit în interior fără suflare.

Cazul a avut loc în după amiaza zilei de 18 decembrie. Fumul dens a fost observat la etajul 17, iar martorii au chemat imediat pompierii și salvatorii. Pentru stingerea flăcărilor au fost alertate șapte echipe de intervenție.

Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins unul dintre apartamente, iar când au intrat în interior au găsit cadavrul unei persoane.

Incendiul a fost localizat și apoi lichidat complet în mai bine de jumătate de oră, focul reușind să distrugă mai multe bunuri materiale din locuință.

Totodată, angajații IGSU au salvat o persoană de la balconul apartamenului vecin, care risca să se intoxice cu produsele de ardere. În plus, pompierii au verificat etajele superioare, pentru a riscul riscul intoxicării și a altor locatari.

Specialiștii urmează să stabilească în ce circumstanțe s-a produs tragedia.

In this article