Tragedie în Italia: Turistă din Republica Moldova găsită moartă pe o plajă

O turistă din Republica Moldova a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, Italia. Femeia în vârstă de 33 de ani era pe jumătate goală, iar...

O turistă din Republica Moldova a fost găsită moartă pe o plajă din Porto Sant’Elpidio, Italia. Femeia în vârstă de 33 de ani era pe jumătate goală, iar cadavrul său a fost identificat în apă.

Potrivit presei italiene, cadavrul turistei din Moldova a fost observat în apă, de la primele ore ale dimineții, de către două femei care se plimbau pe plajă.

„Era pe jumătate goală, purtând doar sutien și cămașă. Împreună cele două femei au scos cadavrul din apă, dar din nefericire era deja prea târziu pentru a face ceva”, comunică presa din Italia.

Trupul acesteia nu prezenta semne evidente de violență. Cu toate acestea, anchetatorii nu exclud momentan nicio ipoteză. Piercing-urile și tatuajele găsite pe corp au fost, de asemenea, utile pentru identificare.

Cadavrul femeii a fost dus la morga Fermo, aflată la dispoziția autorităților judiciare. Turista pare să fi murit înecată, dar în prezent, nu este exclusă nicio ipoteză: ar putea fi un accident, boală sau supradoză, sinucidere sau crimă.

In this article