Tragedie în Germania: Moldoveanca de 26 de ani, înjunghiată mortal de soțul său

O moldoveancă, în vârstă de 26 de ani, a fost înjunghiată mortal, vineri, 19 iulie, de către soțul său într-un oraș din Germania. Rudele victimei cer ajutorul oamenilor...

O moldoveancă, în vârstă de 26 de ani, a fost înjunghiată mortal, vineri, 19 iulie, de către soțul său într-un oraș din Germania. Rudele victimei cer ajutorul oamenilor cu suflet mare pentru a putea repatria corpul neînsuflețit al tinerei.Tânăra de 26 de ani, originară din localitatea Cărpineni, raionul Hâncești, a fost ucisă cu cruzime de soțul său care i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit, fără a-i mai lăsa vreo șansă de supraviețuire.

Adriana avea doi copii care au rămas acum orfani. Rudele victimei au făcut un apel pe Facebook şi s-au adresat pentru ajutor financiar ca tânăra mamă să fie adusă şi înmormântată în ţară.

,,Durere fără margini! Adriana a fost înjunghiată mortal, astăzi 19 iulie 2024 în Germania de către soțul său. Groaznic, avea doar 26 ani și în urma ei au rămas 2 suflete nevinovate. Rugămintea mea și a tuturor celor apropiați acestei familii este să îi ajutăm, costurile de repatriere sunt mari. Orice donație, cât de mică, poate contribui la suma necesară pentru repatriere”, este mesajul postat de rudele Adrianei pe reţelele de socializare.

sursa

In this article