Tragedie în Bologna: Bărbat din Republica Moldova găsit fără viață într-un parc

Un bărbat a fost găsit fără viață în seara zilei de joi, 5 octombrie 2023, pe o bancă dintr-un parc situat pe via Saliceto din orașul italian Bologna,...

Un bărbat a fost găsit fără viață în seara zilei de joi, 5 octombrie 2023, pe o bancă dintr-un parc situat pe via Saliceto din orașul italian Bologna, provincia cu același nume din regiunea Emilia-Romagna.

Potrivit presei italiene, victima era originară din Republica Moldova și în vârstă de 51 de ani, iar trupul său neînsuflețit a fost găsit de niște trecători care au alertat imediat Forțele de Ordine.

Macabra descoperire, mai precizează sursa citată, a avut loc în jurul orei 22:00, iar la fața locului au intervenit inițial paramedicii de pe ambulanță, care nu au putut face altceva decât să confirme decesul.

Deși la prima vedere totul pare a indica o moarte din cauze naturale, investigatorii sunt în alertă pentru a analiza mai în profunzime circumstanțele exacte și a exclude orice alt scenariu posibil.

Alte detalii despre identitatea bărbatului și alte informații legate de eveniment nu au fost făcute publice de autorități până la această oră.

In this article