Tragedie feroviară în Italia. Cinci muncitori au murit după ce au fost loviți de tren, lângă Torino

Cinci muncitori feroviari care efectuau lucrări de mentenanţă pe timp de noapte la periferia oraşului Torino, în nord-vestul Italiei, au fost loviţi mortal de un tren, transmite joi...

Cinci muncitori feroviari care efectuau lucrări de mentenanţă pe timp de noapte la periferia oraşului Torino, în nord-vestul Italiei, au fost loviţi mortal de un tren, transmite joi AFP, potrivit Agerpres.

Trenul, care efectua o cursă între Milano şi Torino, se deplasa cu o viteză de 160 km/h atunci când a lovit o echipă de muncitori care schimbau elemente ale căii ferate la Brandizzo, potrivit agenţiilor de presă AGI şi ANSA.

„Cinci lucrători au fost ucişi de tren, alţi doi fiind răniţi”, au indicat pompierii într-un comunicat. „O scenă îngrozitoare, cu fragmente de corpuri umane pe o lungime de 300 de metri.

Este o tragedie imensă”, a declarat primarul din Brandizzo, Paolo Bodoni. Potrivit acestuia, nu poate fi exclusă o eroare de comunicare drept cauză a acestui accident.

Compania RFI, care administrează reţeaua feroviară italiană, a confirmat că cinci muncitori au murit după ce un tren „comercial în afara programului” i-a lovit cu puţin timp înainte de miezul nopţii.

In this article