Trafic intens la punctul de trecere Leușeni-Albița: Măsuri de degajare a circulației

Poliția de Frontieră informează despre trafic intens la punctul de trecere Leușeni-Albița pe direcția ieșire din Republica Moldova și intrare în România. Pentru a optimiza fluxul, au fost...

Poliția de Frontieră informează despre trafic intens la punctul de trecere Leușeni-Albița pe direcția ieșire din Republica Moldova și intrare în România. Pentru a optimiza fluxul, au fost deschise șase benzi de circulație și suplinit personalul și echipamentele speciale. De asemenea, s-au aplicat măsuri de redirecționare a traficului. Se recomandă călătorilor să considere și alte puncte de trecere, precum PTF Costești-Stânca sau PTF Leova-Bumbăta.

În aceste circumstanțe, pentru degajarea circulației au fost deschise șase benzi de circulație pentru a optimiza fluxul. Totodată, a fost suplinit numărul personalului din prima linie și al echipamentelor speciale, dar și a fost aplicat REVERS, redirecționând traficul pe o pistă din sensul opus de deplasare, transmite breakingnews.md cu referire la deschide.md.

În aceste circumstanțe, IGPF recomandă călătorilor să opteze, din timp, și pentru alte puncte de trecere a frontierei cu România, cum ar fi: PTF Costești-Stânca sau PTF Leova-Bumbăta.

In this article