„Toți doresc puterea, pentru a o obține se fac frate și cu DIAVOLUL” – Reacția unui jurnalist român la binomul Sandu-Usatîi

„Maia Sandu a negociat public cu Usatîi și deja a provocat un val demotivant la adresa ei – simpatizanții PAS își dau deja seama că între liderul lor...

„Maia Sandu a negociat public cu Usatîi și deja a provocat un val demotivant la adresa ei – simpatizanții PAS își dau deja seama că între liderul lor și Usatîi sau Plahotniuc nu există nici o deosebire: toți doresc puterea, pentru a o obține se fac frate și cu diavolul. Voi aminti că vicepreședintele PAS, Mihai Popșoi, a declarat la începutul lunii mai 2020 că formațiunea politică din care face parte este gata „de o alianță și cu dracu, doar să scăpăm de Dodon”” – despre aceasta scrie în noul său comentariu, jurnalistul Victor Nichituș, transmite breakingnews.md cu referire la TRIBUNA.

El afirmă că, „pentru a îl împiedica pe Igor Dodon să câștige un al doilea mandat prezidențial, patronii occidentali ai Maiei Sandu o împing în brațele lui Usatîi”, dar și că scenariul precum că, „cu ajutorul Maiei Sandu, Renato Usatîi devine cel mai puternic om din Moldova” – poate deveni realitate”, adăugând că, în cazul unor alegeri parlamentare, Guvernul ar putea fi condus de el.

„După întâlnirea dintre Maia Sandu și Renato Usatîi nu mai văd rostul efortului făcut de susținătorii ei, căci ea s-a coborât la nivelul moral a lui Usatîi. Dacă aduci în Parlament astfel de monștri morali, te dovedești nu mai brează decât acesta. Maia Sandu este împinsă să facă alianță cu diavolul. Ce vor spune oamenii buni?”, a menționat Nichituș.

In this article