Tot mai mulți cetățeni nu respectă regulile impuse pe timp de pandemie. Chicu: Pentru că unii politicieni contestă amenzile

În ultima perioadă se atestă tot mai multe cazuri, când cetățenii nu mai respectă regulile impuse pe timp de pandemie. Potrivit premierului Ion Chicu se întâmplă din cauza...

În ultima perioadă se atestă tot mai multe cazuri, când cetățenii nu mai respectă regulile impuse pe timp de pandemie. Potrivit premierului Ion Chicu se întâmplă din cauza unor acțiuni iresponsabile ale unor politicieni.

„Înțelegem că asupra acestui factor influențează și unele tentative absolut iresponsabile ale unor politicieni de a  contesta legalitatea amenzilor aplicate de polițiști. Acest fapt descurajează disciplina. Este o aventură iresponsabilă a politicienilor. Fac apel către cetățeni, că nu amenda este factorul principal, dar sănătatea dvs”, a spus Chicu după ședința de Guvern.

Precizăm că astăzi a fost înregistrat un număr record de cazuri noi de COVID-19. După ce s-au efectuat 1086 de teste, 252 de persoane au fost diagnosticate cu coronavirus de tip nou.

In this article