”Tirex Petrol” dezminte informațiile denaturate apărute în spațiul public

Î.M. „Tirex Petrol” SA menționează că informația apărută în spațiul public despre activitatea companiei și acționarii săi e denaturată și pe alocuri falsă, transmite TRIBUNA. Compania constată că,...

Î.M. „Tirex Petrol” SA menționează că informația apărută în spațiul public despre activitatea companiei și acționarii săi e denaturată și pe alocuri falsă, transmite TRIBUNA.

Compania constată că, aceste informații sunt folosite pentru a implica Î.M. „Tirex Petrol” S.A. în campania electorală din această perioadă.

„Cu toată responsabilitatea declarăm, că compania Î.M. „Tirex Petrol” S.A., precum și acționarii săi desfășoară activitatea în mod transparent, își respectă obligațiunile sale față de partenerii săi, angajații companiei și organele de stat în strictă conformitate cu legislația Republicii Moldova. Ultimele așa numite investigații jurnalistice, prezintă informații despre activitatea companiei într-un anumit mod, induc în eroare opinia publică, urmărind scopul de a defăima imaginea și reputația companiei, precum și scopul de atrage Compania într-un proces politic – care ne este o activitate absolut străină nouă.

Investigațiile jurnalistice sus-menționate nu reflectă deloc activitatea economică a Î.M. „Tirex Petrol” S.A., care este o companie cu un număr de peste 800 angajați, achitând impozite și alte taxe la bugetul de stat de ordinul sutelor de milioane, ce susține diferite proiecte sociale pe tot teritoriul Republicii Moldova, participând activ la organizarea unui mediu concurențial transparent, legal și competitiv”, menționează compania.

Î.M. „Tirex Petrol” SA reiterează faptul că nu are nici o legătură cu un partid politic oarecare și nu participă la evenimentele politice ce au loc în Republica Moldova.

„Î.M. ”Tirex Petrol” SA este mereu deschisă la un dialog transparent cu mass-media din Republica Moldova. În cazuri în care, unii reprezentanți din presă vor continua să execute comenzi politice în scopul denigrării reputației și imaginii companiei, ne asumăm dreptul de a ne adresa în instanțele judecătorești competente cu o cerere privind apărarea onoarei, demnității și reputației”, mai spune compania.

In this article