TikToker influencer ‘Caras’ din Orhei, acuzat de provocări sexuale pe TikTok: A fost reținut de autorități

Un TikToker de 27 de ani din Orhei a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de îndemnul, determinarea sau înlesnirea la prestarea serviciilor sexuale online. În cadrul...

Un TikToker de 27 de ani din Orhei a fost reținut de oamenii legii, fiind suspectat de îndemnul, determinarea sau înlesnirea la prestarea serviciilor sexuale online.

În cadrul documentării forțele de ordine au stabilit că suspectul, activ și cu influență în mediul online, sub pseudonimul „Caras”, ar fi provocat pe mai multe tinere să îndeplinească provocări cu caracter sexual pe platforma TikTok.

Acesta urmărea scopul obţinerii indirecte a unor venituri, rezultate din „cadourile” virtuale oferite de privitorii generoși, precum și în baza numărului de urmăritori în timp real.

În cadrul perchezițiilor, la domiciliul bărbatului polițiștii au ridicat telefonul mobil care ar dovedi implicarea acestuia în asemenea cazuri.

Oamenii legii întreprind măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, persoanelor implicate, activități de stabilire a mijloacelor financiare obținute și de stabilire a bunurilor achiziționate de către învinuit în urma profitului obținut din activitatea infracțională, precum și identificarea victimelor.

In this article