TikTok a fost interzis în Nepal pentru că „subminează armonia socială”

Nepalul a decis să interzică populara platformă de videoclipuri TikTok din cauza a ceea ce oficialii guvernamentali au descris drept impactul său negativ asupra armoniei sociale, informează DPA,...

Nepalul a decis să interzică populara platformă de videoclipuri TikTok din cauza a ceea ce oficialii guvernamentali au descris drept impactul său negativ asupra armoniei sociale, informează DPA, preluată de Agerpres. 

Ministrul comunicaţiilor şi tehnologiei informaţiei, Rekha Sharma, a declarat că ministerul său şi Autoritatea de telecomunicaţii din Nepal se vor ocupa de punerea în aplicare, deşi nu a oferit un calendar clar pentru aceasta.

„Dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, interdicţia ar putea intra în vigoare încă de astăzi”, a adăugat Sharma în cadrul unei conferinţe de presă după şedinţa de guvern de luni.

Sharma a precizat că TikTok a fost folosit în mod constant pentru a răspândi videoclipuri care „subminează armonia socială, perturbă structura noastră familială şi îngreunează relaţiile sociale”.

In this article