Tehnica specială și muncitorii serviciilor municipale intervin necontenit pe străzile Capitalei

Tehnica specială și muncitorii serviciilor municipale intervin necontenit pe străzile Capitalei, pe trotuare și în curți pentru a asigura deplasarea pietonilor și circulația vehiculelor. Acțiunile întreprinderilor au început...

Tehnica specială și muncitorii serviciilor municipale intervin necontenit pe străzile Capitalei, pe trotuare și în curți pentru a asigura deplasarea pietonilor și circulația vehiculelor. Acțiunile întreprinderilor au început încă din timpul nopții, iar în unele zone serviciile speciale intervin deja pentru a treia oară.

„La Chișinău ninge continuu, iar, potrivit datelor meteorologice, ninsorile vor fi și mai puternice. Dragi cetățeni, evitați să mergeți în deplasări dacă nu aveți necesitate”, i-a îndemnat primarul general al Capitalei, Ion Ceban, pe locuitorii Chișinăului într-un mesaj publicat în această dimineață.

Municipalitatea anunță că se intervine la capacitate maximă în vederea deszăpezirii străzilor Capitalei și a drumurilor de acces.

„Serviciile şi întreprinderile municipale sunt antrenate la deszăpezirea străzilor și trotuarelor, curților de bloc, parcurilor, acceselor, străzilor secundare, în stații și spre suburbii. Mai multe troleibuze au circulat toată noaptea pentru evitarea depunerii chiciurii pe fire”, a mai adăugat Ion Ceban.

Amintim, în contextul codului portocaliu de ger și ninsori, valabil până pe 10 ianuarie, în Capitală este activă și o celulă de criză care coordonează toate acțiunile.

In this article