Târg Pascal în Scuarul Catedralei Mitropolitane

Primăria Municipiului Chișinău informează despre faptul că, în perioada 1 – 4 mai, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, va fi...

Primăria Municipiului Chișinău informează despre faptul că, în perioada 1 – 4 mai, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”, pe aleea vizavi de str. Mitropolit Varlaam, va fi organizat un Târg Pascal.

În cadrul Târgului, cetățenii vor avea posibilitatea de a cumpăra produse pascale (pască, cozonac sau ouă vopsite), precum și alte produse alimentare și nealimentare, conform tematicii Sărbătorilor de Paști, având în vedere și solicitările producătorilor autohtoni de profil.

Totodată, amintim că, în perioada 27 aprilie – 04 mai, Târguri tematice sunt organizate și în toate sectoarele orașului.

Mai mult, în zilele de 12 și 13 mai, sunt prevăzute activități de comerț la intrările în Cimitirul „Sfântul Lazăr” din str. Doina, cu pască, cozonaci, produse de patiserie fără cremă, băuturi răcoritoare și fierbinți, flori și compoziții florale.

În același timp, la intrarea în Cimitirul Central din str. A. Mateevici vor fi desfășurate activități de comerț cu flori și compoziții florale.

Pentru buna desfășurare a târgurilor, agenții economici vor asigura aspectul exterior al locurilor de comerț, comercializarea doar a produselor permise, în baza actelor administrative emise de către APL, prin respectarea condițiilor de livrare și păstrare a produselor plasate spre comercializare, precum și echiparea corespunzătoare a personalului de deservire. Ulterior, la expirarea termenului de valabilitate al permisului de acces, aceștia se vor ocupa și de evacuarea unităților de comerț ambulant, cu aducerea terenului la starea inițială.

In this article