Târg de Paști 2020: Cerințele Primarului către comercianți și cumpărători

În contextul organizării mai multe târguri de comercializare a produselor de panificație specifice Sărbătorii Învierii: pască și cozonac, primarul Ion Ceban a venit cu mai multe cerințe către...

În contextul organizării mai multe târguri de comercializare a produselor de panificație specifice Sărbătorii Învierii: pască și cozonac, primarul Ion Ceban a venit cu mai multe cerințe către comercianți și cumpărători.
Agenții economici care participă la târgurile de profil, trebuie să respecte toate normele de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, iar unitățile de comerț trebuie să fie amenajate la o distanță de minim 3 metri una de alta.
„Rog și cumpărătorii să țină cont de recomandări”, a subliniat edilul.
Potrivit acestuia, târgul în aer liber este desfășurat cu scopul de a se evita îmbulzeala în magazine și de a oferi posibilitatea cetățenilor de a procura produse pentru sărbătorile Pascale.
Astfel, vânzarea ambulantă se va desfășura până în data de 18 aprilie, în locuri special amenajate de Primărie, între orele: 07:00-16:00.
Adresele din sectoarele orașului unde sunt comercializate produsele pascale:
– Sectorul Botanica: bd. Dacia, 44; str. Sarmizegetusa, 30; str. Independenței, 24;
– Sectorul Buiucani: Calea Ieșilor, 2;
– Sectorul Centru: str. Ialoveni, 94; str. Grenoble, 165/4; Ismail 90 (în parcare); str. N. Testemițanu, 13 (parcare); șos. Hâncești, 86 (parcare);
– Sectorul Ciocana: str. Alecu Russo, 61/1 – 63/1, bd. Mircea cel Bătrân, 8 și 23/intersecție cu str. Ig. Vieru;
– Sectorul Râșcani: str. Miron Costin, 13/1; str. Andrei Doga, 33, str. Bogdan Voievod – str. Kiev.
In this article