Tânărul care și-a ucis iubita în apartament s-a sinucis în penitenciar

Tânărul de 18 ani care şi-a omorât iubita de 16 ani într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitală şi-a pus capăt zilelor în penitenciar. Informaţia a fost confirmată...

Tânărul de 18 ani care şi-a omorât iubita de 16 ani într-un apartament din cartierul Telecentru al Capitală şi-a pus capăt zilelor în penitenciar.

Informaţia a fost confirmată pentru de către purtătorul de cuvând al Administraţiei Naţională a Penitenciarelor din Moldova, Lilia Guţan.

Nenorocirea a avut loc ieri în jurul orei 17:00. Tânărul a fost găsit în stare de inconştiinţă. Angajaţii au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic, medicii constatând decesul acestuia.

Amintim că tânărul de 18 ani a fost condamnat la 13 ani și șase luni de închisoare.

Potrivit procurorilor, tânărul şi-ar fi ucis iubita din gelozie. Într-un moment de furie, băiatul a înjunghiat tânăra în abdomen cu un cuţit de bucătărie. Apoi fata a fost lăsată să zacă în apartamentul pe care îl închiria prietenul ei în cartierul Telecentru. Minora fusese dată dispărută de câteva zile. Tânărul îşi recunoscuse iniţial vina şi le spusese anchetatorilor că regretă cele întâmplate. Ulterior, inculpatul și-a schimbat declarațiile şi a spus că nu el a comis crima.

In this article