Tânără de 28 de ani, reținută pentru jaf în Chișinău: Victima, un bărbat de 81 de ani

O tânără de 28 de ani, din raionul Căușeni, a fost reținută de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica în comun cu polițiștii Batalionului de patrulare și...

O tânără de 28 de ani, din raionul Căușeni, a fost reținută de ofițerii secției investigare infracțiuni a Inspectoratului Botanica în comun cu polițiștii Batalionului de patrulare și reacționare operativă, după comiterea unui jaf.
Suspecta, în timp ce se afla pe teritoriul unei instituții medicale de pe str. Melestiu din capitală, s-a apropiat de victimă, un bărbat de 81 de ani, și, sub pretextul de a efectua un apel telefonic, în mod deschis i-a sustras telefonul, după care a fugit într-o direcție necunoscută.
Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 de lei.
În urma măsurilor întreprinse de polițiști suspecta a fost identificată și reținută la scurt timp după comiterea infracțiunii. Telefonul sustras de la victimă a fost găsit și întors proprietarului.
Tânăra nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecată pentru diverse infracțiuni.
Aceasta a fost reținută pentru 72 de ore și este cercetată penal pentru ,,Jaf”, iar conform legislației riscă închisoare de până la 7 ani.

In this article