Tânăr găsit spânzurat într-o casă, la Rîșcani. Este al patrulea caz de suicid din ultimele 24 de ore

Trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit spânzurat în propria casă. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 11:05, în...

Trupul neînsuflețit al unui tânăr în vârstă de 31 de ani a fost găsit spânzurat în propria casă. Descoperirea macabră a avut loc în jurul orei 11:05, în localitatea Aluniș, din raionul Rîșcani.

Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Rîșcani, a declarat că bărbatul s-a spânzurat într-o bucătărie de vară, iar cadavrul a fost găsit de către fratele său.

„Acesta locuia împreună cu mama şi fratele. Careva conflicte cu rudele, sau consăteni nu a avut. Dânsul nu a lăsat niciun bilet de adio”, a precizat Molceanov.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pentru a stabili circumstanțele în care a murit tânărul, dar și ce a făcut-o să recurgă la acest gest disperat.

Amintim că acesta este cel de-al patrulea caz de suicid din ultimele 24 de ore, după ce ieri alte trei persoane s-au spânzurat la Hîncești, Criuleni, dar și în sectorul Ciocana din Chișinău.

In this article