Tânăr din raionul Orhei înjunghiat într-un conflict: Făptașul reținut pentru 72 de ore

Un tânăr din raionul Orhei a fost înjunghiat de un individ, în urma unui conflict. Victima a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare gravă, iar...

Un tânăr din raionul Orhei a fost înjunghiat de un individ, în urma unui conflict. Victima a fost transportată de urgență la spital, fiind în stare gravă, iar făptașul a fost reținut de oamenii legii pentru 72 de ore.

Potrivit ofițerului de presă al IP Orhei, Elena Băetrău, la data de 5 septembrie curent, în jurul orei 21:00, Serviciul de Urgență 112 a primit un apel precum că un tânăr în vârstă de 23 de ani, ar fi fost victima unor agresiuni cu cuțitul.

Preliminar s-a stabilit că tânărul de 23 de ani, în seara incidentului, a mers în municipiul Orhei pentru a discuta cu fosta soție.
După ce a fost lăsat să intre în gospodăria femeii, tânărul s-a năpustit asupra unui alt tânăr de 19 ani, aflat în locuință, aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii.

În timpul confruntării, tânărul de 19 ani a găsit un cuțit de bucătărie provocându-i victimei plăgi în diverse regiuni ale corpului.

Drept urmare, victima a fost transportată de urgență la spitalul raional Orhei pentru îngrijiri medicale. Poliția Orhei a demarat o anchetă iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, recunoscându-și vina.

Investigarea continuă, angajații IP Orhei desfășurând măsurile necesare pentru adunarea de probe și stabilirea circumstanțelor cazului.

In this article