Tânăr de 14 ani, învinuit de omor, săvârșit într-un sat din raionul Anenii Noi, trimis pe banca acuzaților

Procuratura raionului Anenii Noi a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui tânăr de 14 ani, învinuit de omor intenționat....

Procuratura raionului Anenii Noi a finisat urmărirea penală și a expediat în instanța de judecată cauza penală, în privința unui tânăr de 14 ani, învinuit de omor intenționat.

Conform învinuirii înaintate de către procurori, în noaptea lui 15 ianuarie 2023, învinuitul, aflându-se la domiciliul unui bărbat amplasat într-un sat din raionul Anenii Noi, fiind în stare de ebrietate alcoolică, în urma unui conflict, i-a aplicat utlimului mai multe lovituri cu o bâtă din lemn, peste cap şi diferite părți ale corpului, în rezultatul cărui fapt, victima a decedat.

În privința învinuitului a fost aplicată măsura preventivă – arestul preventiv. Acesta și-a recunoscut integral vinovăția pentru faptele de care a fost acuzat.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

In this article