Tânăr condamnat la opt ani de închisoare pentru trafic de droguri în Chișinău

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a primit o condamnare de opt ani de închisoare, însoțită de interdicția de a ocupa funcții sau de a desfășura...

Un bărbat în vârstă de 24 de ani a primit o condamnare de opt ani de închisoare, însoțită de interdicția de a ocupa funcții sau de a desfășura activități legate de administrarea și gestionarea drogurilor pentru o perioadă de cinci ani.

Potrivit Procuraturii Generale, inculpatul a fost găsit vinovat de obținerea, cântărirea, repartizarea și împachetarea substanței psihotrope MDMA în porții mici și ascunderea lor în diverse locații din Chișinău, pentru a le livra consumatorilor finali.

Tânărul a fost reținut pe 5 august 2023, când a fost surprins de polițiști în apropierea Inspectoratului de Poliție Botanica din Chișinău, în timp ce căuta locuri de ascundere pentru pachețelele de droguri.

Întrebat de forțele de ordine dacă deține substanțe interzise, individul a recunoscut că are ecstasy, declarație care a condus la solicitarea unei echipe operative.

La fața locului, au fost descoperite și confiscate 51 de comprimate roz de MDMA, ambalate în 21 de pachete, conform raportului de expertiză.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

In this article