Sute de țigări nedeclarate, confiscate pe Aeroportul din Chișinău

Vameșii Aeroportului din Chișinău au confiscat 270 pachete de țigări de la doi pasageri care încercau să le transporte spre Londra și Varșovia.   Infractorii riscă să fie...

Vameșii Aeroportului din Chișinău au confiscat 270 pachete de țigări de la doi pasageri care încercau să le transporte spre Londra și Varșovia.

 

Infractorii riscă să fie trași la răspundere administrativă, iar produsele vor fi confiscate, informează Serviciul Vamal al Republicii Moldova.

În Aeroportul Internațional Chișinău, vameșii, împreună cu Poliția de frontieră, au oprit doi pasageri care și-au umplut bagajele cu pachete de țigări. Cazurile au avut loc în a doua jumătate a zilei de 6 octombrie 2024, la plecarea din țară.

Pe ruta Chișinău – Londra, unui cetățean în vârstă de 30 ani i-au fost confiscate 120 pachete de țigări. De asemenea, în bagajul unui nerezident în vârstă de 32 ani, pasager al zborului Chișinău – Varșovia, echipa Aeroportului a descoperit 150 pachete de țigări.

Țigările au fost ridicate și vor fi supuse unei confiscări speciale, iar pasagerii riscă să fie trași la răspundere administrativă, în conformitate cu articolul 43¹, 287 alin. (10) al Codului Contravențional al Republicii Moldova.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article