Susținătorii Platformei DA o acuză pe Maia Sandu că răspândește informații FALSE prin ziarele electorale tipărite pe banii cetățenilor

Lidera PAS, Maia Sandu, și exponenții formațiunii pe care o conduce sunt criticați dur de cei de la Platforma DA, pentru distribuirea unui ziar care conține un sondaj,...

Lidera PAS, Maia Sandu, și exponenții formațiunii pe care o conduce sunt criticați dur de cei de la Platforma DA, pentru distribuirea unui ziar care conține un sondaj, în care liderului PPDA îi sunt atribuite doar 3 la sută din sufragiile electoratului.

În opinia jurnalistului Nicolae Josan, unul din fruntașii Platformei DA, acest ziar și sondaj sunt o mostră de manipulare și obrăznicie.

“Iată încă o mostră crasă de manipulare, de obrăznicie, de ticăloșenie, în tiraje de milioane. Cu așa metode vreți să ajungeți președinte, Maia Sandu?!…Urât de tot”, scrie Josan, într-o postare pe Facebook.

Iar internauta Svetlana Grosu, simpatizant al PPDA, consideră că banii cheltuiți pentru tirajarea acestui ziar puteau fi utilizați în scopuri mai nobile.

“3 milioane e tirajul ziarelor cu sondaje trucate. Doar la 50 bani fiecare ziar sunt 1,5 milioane de lei md. Cîte măști de protecție s-ar fi putut cumpăra de această sumă? Cîte vieți omenești ar fi fost salvate?”, se întreabă Grosu, într-un comentariu pe Facebook.

In this article