“Substanța a fost luată din localul Propaganda”. Ce le-a spus Nata Albot oamenilor legii, care au prins-o cu marijuana (doc)

În ziua în care candidatul PAS Nata Albot a fost prinsă cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău aceasta urma să plece la București. După ce a fost reținută,...

În ziua în care candidatul PAS Nata Albot a fost prinsă cu droguri pe Aeroportul Internațional Chișinău aceasta urma să plece la București. După ce a fost reținută, Albot le-a spus oamenilor legii că drogurile le-a luat din localul Propaganda, care îi aparținea jurnalistei Natalia Morari. Informațiile se regăsesc în ordonanța de pornire a procesului contravențional, publicat azi de canalul de Telegram INDEX.

“Ea urma să plece cu cursa Chișinău- București. Din explicații oferite de Nata Albot instituțiilor de drept, substanța ar fi fost luată din localul Propaganda, unde a fost un eveniment cu participarea mai multor oameni”, scrie autorul canalului.

Recent s-a aflat că Nata Albot, candidatul PAS la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, a fost prinsă pe Aeroport cu droguri. Cazul a avut loc în 2017, iar jurnalista ar fi scăpat basma curată.

In this article