Sturza: PSRM și ACUM ar putea să aibă un vot comun pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate

PSRM și ACUM ar putea să aibă un vot comun pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate. De această părere este fostul premier, Ion Sturza. Totodată, acesta nu crede într-o...

PSRM și ACUM ar putea să aibă un vot comun pentru organizarea alegerilor parlamentare anticipate. De această părere este fostul premier, Ion Sturza. Totodată, acesta nu crede într-o colaiție de lungă durată dintre PSRM și ACUM, deoarece la mijloc ar sta “un joc de orgolii”.

„Dna Sandu se consideră pe bună dreptate profund lezată de demisia care i-a fost organizată. Deci nu cred că este o conjunctură plauzibilă, dar din punctul de vedere al legitimității, PSRM-ul are mult mai multă legitimitate și, până la urmă, și Dodon a fost ales prin scrutin direct și susținut de alegători, au un rating destul de înalt, au susținerea masivă a cetățenilor Republicii Moldova. Nu putem să-i desconsiderăm, nu este echivalentul regimului criminal al celui mai detestat dintre moldoveni din toate timpurile, Plahotniuc.”, a declarat Sturza într-un interviu pentru Europa Liberă.

In this article