STATISTICI: În perioada de criză, importurile și exporturile nu au scăzut

De la începutul perioadei de criză, importurile și exporturile în Republica Moldova nu au scăzut. O demonstrează cifrele prezentate de președintele țării Igor Dodon, în cadrul emisiunii “Președintele...

De la începutul perioadei de criză, importurile și exporturile în Republica Moldova nu au scăzut. O demonstrează cifrele prezentate de președintele țării Igor Dodon, în cadrul emisiunii “Președintele Răspunde”.

“Ieri au ieșit din țară 785 de autocamioane, comparativ, de exemplu, la 1 martie au ieșit 995, aici nu avem scădere. Deci la exporturi nu avem o dinamică rea”, a precizat Igor Dodon.

Președintele a mai spus că la capitolul importuri, doar ieri în Republica Moldova au intrat 624 de autocamioane cu marfă, în comparație cu începutul lunii martie, când într-o zi erau 653 de autocamioane cu produse.

“Ceea ce ține de exporturi și importuri, nici un fel de restricție din partea autorităților Republicii Moldova nu sunt. Am discutat și cu ministrul Agriculturii, care  mi-a confirmat că nu sunt restricții la exporturi”, a mai spus Igor Dodon.

In this article