Starea de sănătate a copilului căzut în golul ascensorului: Ultimele detalii

Băiețelul de doi ani, care a căzut pe 11 septembrie în golul ascensorului de la etajul șase într-un bloc din Ungheni, rămâne sub supravegherea medicilor la reanimare, însă...

Băiețelul de doi ani, care a căzut pe 11 septembrie în golul ascensorului de la etajul șase într-un bloc din Ungheni, rămâne sub supravegherea medicilor la reanimare, însă acum respiră singur.

Medicii evaluează starea micuțului și examinează posibilitatea transferului său într-o secție specializată în următoarele zile, conform breakingnews.md.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, a declarat că, deși starea copilului este în continuare gravă, evoluția este pozitivă. „Pentru câteva zile va mai rămâne sub supravegherea medicilor de la reanimare. Ulterior, se va examina posibilitatea transferului acestuia într-o secție de profil”, a precizat el.

Incidentul a avut loc pe 11 septembrie, când băiețelul a căzut în golul ascensorului. Salvatorii au intervenit rapid, iar micuțul a fost transportat de urgență la spitalul raional, de unde a fost ulterior transferat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău.

După accident, autoritățile locale din Ungheni au inițiat verificări la ascensoarele din blocurile de locuit. Din cele 78 de ascensoare inspectate, doar 45 au fost repornite, iar restul urmează să fie reparate.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article