Stare critică: Bărbatul rănit în urma exploziei unei grenade va fi operat la spital

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, angajat responsabil de curățenie, care a suferit în urma exploziei unei grenade într-o curte de bloc din Capitală, suportă o intervenție...

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, angajat responsabil de curățenie, care a suferit în urma exploziei unei grenade într-o curte de bloc din Capitală, suportă o intervenție chirurgicală. Acesta a fost transportat la Institutul de Medicină de Urgență în stare grav-medie.

Pacientul s-a aflat în zona roșie, a fost consultat, apoi dus în sala de operație, a comunicat pentru redacția Realitatea medicul de urgență Svetlana Sîrbu.

Acesta are o problemă la mână, iar microchirugii intervin pentru a o soluționa. Bărbatul va fi internat în spital cât timp va fi necesar pentru a i se acorda toate îngrijirile medicale necesare.

Șeful „Spații Verzi”, Tudor Gîrbu, a comunicat că explozia s-a produs la 11:42. După ce a fost evacuat gunoiul, persoana angajată de administratorul de bloc a vrut să îndrepte tomberoanele, dar a izbucnit deflagrația.

Gîrbu a precizat că în tomberon au fost găsite 10 grenade. Poliția investighează cazul, iar criminaliștii au ridicat obiectele periculoase.

Oexplozie a avut loc ieri, 7 iunie, într-un tomberon de lângă Liceul Teoretic „George Meniuc” din Chișinău. Zona a fost îngrădită, iar la fața locului au intervenit serviciile speciale. Informația a fost confirmată exclusiv pentru Știri.md de Marin Garaz, șeful Poliției Capitalei.

sursa

In this article