Stafful meu nu consultă cu nimeni mesajele și nu primește indicații de la nimeni, spune Igor Dodon

Stafful electoral al lui Igor Dodon nu consultă cu nimeni mesajele și nu primește indicații de la nimeni, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune N4. Potrivit...

Stafful electoral al lui Igor Dodon nu consultă cu nimeni mesajele și nu primește indicații de la nimeni, a declarat Igor Dodon la postul de televiziune N4. Potrivit lui Dodon, campania sa este una onestă și calmă.

”E un fake gras. Eu nu am pierdut niciun telefon. E simplu sa faci niște fotografii. Înțeleg cu ce scop se face acest lucru, de aceea am reacționat foarte calm. În nicio campanie electorală nu am apelat la consultanți străini. Știu că oponenții noștri fac acest lucru americani, nemți, români. Noi nu am apelat, pentru că noi mai bine cunoaștem specificul și ultimele rezultate ale scrutinelor au demonstrat asta”, a declarat Dodon.

În opinia lui Igor Dodon, scopul acestor fake-uri a fost să se introducă intrigă și dinamică în această campanie, pentru că știrile false și atacurile murdare nu mai sunt luate în serios de cetățeni.

”Știm cum și cine le pregătea campania electorală oponenților din afara țării și știm și mijloacele financiare. Eu ca șef al statului am acces la mai multe documente cu grife secret și noi știm cum și cine pregătea campaniile electorale din afara țării. Știm și câți bani se transferau. Nu pot spun căci e cu grife secret, dar poate odată vom reveni cu detalii”, a declarat Dodon.

Igor Dodon a reiterat că în campania sa nu este implicat niciun consultant străin, iar cei care încearcă să caute la el bârna din ochi, mai bine să-și vadă bârna foarte mare din ochii lor.

In this article