Spînu s-a lăudat că a fost pe cel mai vechi șantier din Moldova. Internauții: Deci în 2147 podul va fi gata. Spor la muncă!

Vizita ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe șantierului de reabilitare a podului de la Pruncul a devenit motiv de glume pe rețelele de socializare. Spînu a...

Vizita ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, pe șantierului de reabilitare a podului de la Pruncul a devenit motiv de glume pe rețelele de socializare. Spînu a scris pe pagina sa de Facebook că în această inspecție l-a cunoscut pe Tudor, șeful șantierului, care i-a povestit oficialului cum decurg lucrările. Cetățenii, care zilnic traversează zona și stau ore în șir blocați în ambuteiaje din cauza acestui șantier, l-au luat în râs pe Spînu.

“Tudor se prezintă la șantier când se schimbă guvernul

Problema aparent e ca atunci când e Tudor, nu este Sașa, Grișa și Ion… și când sunt ăștia, nu este Tudor…. Iaka shi nu merji triaba…

Deci în 2147 podul va fi gata. Spor la muncă!

Și domnu Tudor a promis că lucrarea va fi gata….când actualul ministru își va lua pensia binemeritata…”, au scris internauții în comentarii la postarea lui Spînu.

Amintim că lucrările de reabilitare a podului peste râul Bâc și a pasajului peste calea ferată, situat pe drumul național M1 se tergiversează din anul 2016.

In this article