Speluncă depistată de polițiști în sectorul Ciocana a capitalei

Un bărbat de 51 de ani din Chișinău a fost reținut, fiind suspectat de organizarea și întreținerea unei spelunci pentru consumul drogurilor. Acesta nu este la prima abatere...

Un bărbat de 51 de ani din Chișinău a fost reținut, fiind suspectat de organizarea și întreținerea unei spelunci pentru consumul drogurilor. Acesta nu este la prima abatere de la lege, anterior fiind judecat pentru diferite infracțiuni.

Ofițerii secției investigare infracțiuni ai Inspectoratului de Poliție Ciocana au intrat în posesia unei informații operative precum că într-un apartament de pe bd. Mircea cel Bătrân, proprietarul a organizat o speluncă de consum a drogurilor, unde realiza consumatorilor substanțe stupefiante de tip marijuana, mephedrone și PVP.

Polițiștii au efectuat o percheziție autorizată în apartament, unde au depistat: aparate confecționate artizanal destinate consumului de droguri, dar și pachețele cu o substanță albă cu miros specific asemănătoare drogurilor.

De asemenea în apartament au fost depistați doi bărbați cu vârstele de 31 și 54 de ani, dar și o femeie de 42 de ani, care au recunoscut că au consumat substanțe interzise.

Probele depistate au fost ridicate, sigilate şi expediate Centrului Tehnico – Criminalistic și Expertize Judiciare al IGP pentru a fi efectuate expertizele specializate.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. Conform legislației în vigoare el riscă închisoare de până  la 4 ani.

Polițiștii continuă măsurile speciale de investigație și urmărire penală pentru identificarea altor complici în comercializarea drogurilor.

 

 

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article