Spectacol incredibil la Istanbul! Un tânăr a mers peste Strâmtoarea Bosfor

Un tânăr estonian a traversat Podul Bosfor pe o chingă, parcurgând 1.000 de metri din Asia în Europa în doar 47 de minute. El a demonstrat o mare...

Un tânăr estonian a traversat Podul Bosfor pe o chingă, parcurgând 1.000 de metri din Asia în Europa în doar 47 de minute. El a demonstrat o mare forță, curaj și echilibru la o înălțime de 165 de metri deasupra mării.

Jaan Roose: Prima Traversare a Podului Bosfor pe Frânghie.Atletul estonian Jaan Roose a devenit prima persoană din lume care a traversat granița dintre Asia și Europa pe o frânghie suspendată deasupra Strâmtorii Bosfor, conform Associated Press.

Roose a realizat această performanță în cadrul evenimentului Continental Pass din Istanbul.A parcurs o frânghie specială de peste un kilometru la o înălțime de 165 de metri.A avut momente în care a încetinit ritmul pentru a se odihni și a admira orașul vechi de la înălțime.

Jaan Roose este membru al echipei Red Bull de „slacklining”.Slacklining este un sport în care atleții merg, sar sau fac acrobații pe o bandă elastică întinsă între două puncte fixe, de obicei copaci sau stâlpi transmite  breakingnews.md  cu referire la  jurnal.md.

In this article