Soroca: Un tânăr beat a sunat la 112 și a spus că a ucis un om

Un tânăr din raionul Soroca, fără un loc de muncă stabil, a fost amendat de judecătoria Soroca pentru apel fals la 112. Mai exact, în iulie băiatul fiind...

Un tânăr din raionul Soroca, fără un loc de muncă stabil, a fost amendat de judecătoria Soroca pentru apel fals la 112. Mai exact, în iulie băiatul fiind în stare de ebrietate a telefonat la miez de noapte la serviciul unic ”112”, comunicând că a omorât un bărbat.

Oamenii legii au venit la fața locului, dar nu au găsit vreo confirmare a crimei, și au stabilit că persoana se afla în stare de ebrietate alcoolică cu grad avansat, transmite breakingnews.md cu referire la Observatorul.md.

Pe cazul dat s-a intentat un dosar, iar bănuitul a depus o cerere prin care și-a recunoscut vina și unde a menționat că cele comunicate în apelul telefonic la serviciul ”112” nu corespund realității.

Acesta a solicitat să fie examinată cauza în lipsa sa, deoarece are intenția de a pleca peste hotare. Pentru chemarea intenționat falsă a poliției instanța de judecată l-a recunoscut vinovat, amendându-l cu 1.500 de lei.

In this article