SONDAJ realizat de un susținător al PAS: Nata Albot trebuie să se retragă de pe lista candidaților după scandalul cu droguri

Majoritatea participanților la un sondaj online, realizat pe canalul de telegram al susținătorului PAS și al Maiei Sandu, Dumitru Ciorici, cred că după scandalul cu reținerea de la...

Majoritatea participanților la un sondaj online, realizat pe canalul de telegram al susținătorului PAS și al Maiei Sandu, Dumitru Ciorici, cred că după scandalul cu reținerea de la Aeroport cu marihuană, Nata Albot trebuie să se retragă de pe lista candidaților PAS la alegerile parlamentare.

Din cei peste 1130 de participanți la sondaj, cei mai mulți – 36%, s-au pronunțat pentru retragerea de pe lista PAS. Alți 32 la sută cred că Albot ar trebuie “Să ignore situația și să rămână pe lista PAS”. Încă 23% sunt de părere că acest scandal “nu va influen’a scorul PAS” la alegerile parlamentare.

În spațiul public a apărut copia unei expertize, care demonstrează că Nata Albot a fost reținută, anterior, pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 0.78 g de marihuana. Autoritățile au confirmat autenticitatea documentului.
Un fost șef din poliție a afirmat că Nata Albot a reușit atunci să scape de pedeapsă folosind “relațiile personale”. Nici PAS, nici Nata Albot deocamdată nu au comentat nicidecum incidentul.

In this article