Soloviov vrea ca Rusia să bombardeze România pentru că ajută Ucraina

Propaganda rusă cere atacarea bazelor din România și Polonia, folosite pentru transferul către Ucraina al echipamentelor militare. Vladimir Soloviov, jurnalistul favorit al lui Vladimir Putin, cere inclusiv atacarea...

Propaganda rusă cere atacarea bazelor din România și Polonia, folosite pentru transferul către Ucraina al echipamentelor militare. Vladimir Soloviov, jurnalistul favorit al lui Vladimir Putin, cere inclusiv atacarea bazelor militare unde sunt antrenați militarii ucraineni. 

Vladimir Soloviov: „Poate a venit timpul să le explicăm indivizilor din Vest, care devin tot mai obraznici, că bazele unde antrenează în prezent ucraineni naziști, cele din Franța, Polonia, Germania și Marea Britanie, pot fi considerate ținte legitime. Aeroporturile poloneze unde aterizează avioane cu ajutoare din SUA și Marea Britanie, bazele din România și așa mai departe. Nu vedeți cum iar și iar extind raza și complexitatea armelor livrate?”

– „Noi am spus deja că tot ce intră pe teritoriul ucrainean este o țintă legitimă. Dar să efectuezi lovituri pe teritoriul unor state membre NATO este, desigur, o declarație de război”.

Vladimir Soloviov: „Dar rachetele americane nu se sfiiesc să lovească Belgorod”.

– „E adevărat, dar…”

– „În mod oficial, sunt lansate de ucraineni, este un război de tip proxi”. Vladimir Soloviov: „Să vă explic. Oficial, să fie lansate (n.r rachetele rusești) de o unitate partizană de pe teritoriul ucrainean”. – „E logic ce spui”. Vladimir Soloviov: „Să fie vizat un aeroport polonez”.

– „Am putea ataca de pe teritoriul ucrainean?” Vladimir Soloviov: „Da, din vestul Ucrainei. Nu trebuie să fie neapărat din vestul Ucrainei. Putem merge în țară, care e problema? Mergem în regiunea Harkov care nu a fost eliberată”.

In this article