Șoferii cu epoleți sau cu funcții înalte, care își permit să circule cu geamuri fumurii la mașină, în vizorul premierului Chicu

Premierul Ion Chicu i-a cerut ministrului de interne, Pavel Voicu, să ia măsuri în cazul șoferilor, care circulă cu geamuri fumurii la mașini. Șeful executivului spune că în...

Premierul Ion Chicu i-a cerut ministrului de interne, Pavel Voicu, să ia măsuri în cazul șoferilor, care circulă cu geamuri fumurii la mașini. Șeful executivului spune că în ultima perioadă sunt tot mai multe cazuri. Subiectul a fost discutat în debutul ședinței de Guvern.

„În special văd că este vorba de oameni din organele de forță, cu epoleți. Campanii de contracarare au fost și anterior, dar văd că se revine. Vă rog în următoarele două săptămâni să întreprindeți măsuri ca acest trend, modă, să fie redusă la zero”, a declarat Ion Chicu.

Pavel Voicu i-a dat dreptate premierului, dar a menționat că de vină ar fi și unii polițiști, care se fac a nu vedea aceste încălcări.

„Am sesizat și noi că unii funcționari publici comit asemenea abateri. O să le atragem o atenție, dar vom verifica și polițiștii, care favorizează aceste cazuri”, a răspuns Voicu.

In this article