Șofer drogat cu marijuană de 600.000 de lei, tras pe dreapta de poliție

Un șofer de 42 de ani a fost prins conducând sub influenţa substanţelor psihoactive. Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, în comun cu angajații INSP Nord și IP...

Un șofer de 42 de ani a fost prins conducând sub influenţa substanţelor psihoactive. Ofițerii Direcției investigații „Nord” a INI, în comun cu angajații INSP Nord și IP Fălești, sub conducerea procurorilor PCCOCS, oficiul „Nord, au ridicat marijuană de 600.000 lei. Bărbatul le păstra spre vânzare, iar înainte de descinderi a fost oprit din drum.

Bărbatul a fost oprit  în municipiul Bălți, iar mașina a fost transportată la  parcarea specială. Ulterior reținerii, procurorii PCCOCS au solicitat și au obținut plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Bălți.

 

În cadrul perchezițiilor desfășurate vineri și sâmbătă în Bălți și Fălești la acesta și un alt bănuit cu vârsta de 44 de ani cercetat în libertate, pe lângă două kilograme de droguri au fost ridicate și ustensile de consumare a stupefiantelor, un automobil și telefoanele mobile folosite la punerea în vânzare a drogurilor.

Investigațiile continuă, în vederea cercetării complicilor acestora, timp în care aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

In this article