Socialiștii, despre ultimele evenimente din politica țării: Republica Moldova este sub asediu din partea unei grupări oligarhice

Republica Moldova este sub asediu din partea unei grupări oligarhice. Cei care au furat miliardele din sistemul bancar și din bugetul țării, cei care au furat Aeroportul și...

Republica Moldova este sub asediu din partea unei grupări oligarhice. Cei care au furat miliardele din sistemul bancar și din bugetul țării, cei care au furat Aeroportul și alte proprietăți ale statului, cei care au capturat Moldova, până acum un an, doresc să se revanșeze și să recapete controlul asupra țării. Cu acest mesaj a venit PSRM, în contextul ultimelor evenimente din politica țării.

Socialiștii atrag atenția că toate mișcările de pe arena politică se produc „odată cu avansarea procesului de recuperare a Aeroportului Chișinău către popor. La fel, investigarea “dosarului miliardului”, asupra căruia insistă autoritățile, deranjează clanurile celor implicați în cel mai mare furt al secolului”, se arată în comunicatul de presă al PSRM.

Socialiștii spun că se vor opune intenției oligarhilor de a arunca țara în haos. Totodată, PSMR este oricând gata pentru a merge la alegeri parlamentare anticipate, care pot fi organizate împreună cu cele prezidențiale, în toamna acestui an.

In this article