Slusari se dezice de acțiunile lui Candu prin care acesta intenționează să blocheze plata salariilor și pensiilor

Moldovenii ar putea rămâne fără salarii din cauza grupului parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu, finul oligarhului Vlad Plahotniuc. De această părere este vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari...

Moldovenii ar putea rămâne fără salarii din cauza grupului parlamentar Pro Moldova, condus de Andrian Candu, finul oligarhului Vlad Plahotniuc. De această părere este vicepreşedintele PPDA Alexandru Slusari și a fost expusă într-o declarație pentru Ziarul Naţional.

Slusari a precizat că PPDA nu are de gând să depună o sesizare la Curtea Constituțională privind rectificările bugetare și măsurile de sprijin pentru business, propuse de Guvernul Chicu.

„Că vrea să conteste aceste legi Andrian Candu, e разборка voastră oligarhică. Trei ani ați colaborat cu el. Ați depus flori împreună la monumentul lui Ștefan cel Mare, după ce pe noi Poliția ne-a ridicat pe sus. Cu Șor ați avut o geantă și un avion на двоих. ”, a declarat Slusari.

Precizăm că liderul Pro Moldova, Andrian Candu, a declarat că va contesta la Curtea Constituțională rectificările la Buget-2020, după ce documentul a fost aprobat de Parlament. Noile modificări prevăd ca 50% din taxa aeroportuară de 9 euro să treacă în bugetul stat. Mai multe voci au declarat că Andrian Candu apără interesele lui Ilan Șor, care a preluat ilegal Aeroportul.

 

 

In this article