Și-a omorât soția, apoi a tăiat-o în 224 de bucăți

Un bărbat de 28 de ani și-a înjunghiat soția de cel puțin patru ori înainte de a o dezmembra și de a-i depozita părțile corpului timp de o...

Un bărbat de 28 de ani și-a înjunghiat soția de cel puțin patru ori înainte de a o dezmembra și de a-i depozita părțile corpului timp de o săptămână în cămara din bucătăria apartamentului lor din Lincoln.

Instanței i s-a spus că rămășițele lui Bramley au fost descoperite de un martor care a crezut inițial că aparțin unui animal.

Metson a declarat poliției din Lincolnshire că soția sa a plecat de acasă împreună cu membrii unei echipe locale de criză pentru sănătate mintală, dar ofițerii au observat un „miros puternic de înălbitor” și au găsit cearceafuri pătate de sânge, precum și un fierăstrău pe un prosop. După ce a fost acuzat de uciderea lui Bramley, o examinare a telefonului lui Metson a arătat că acesta a făcut căutări pe Google despre „cum să scapi de un cadavru”, „ce beneficii pot obține dacă soția mea moare” și „Dumnezeu iartă crima”.

După moartea ei, ucigașul le-a trimis mesaje prietenilor lui Bramley de pe profilul ei de Facebook pentru a-i păcăli să creadă că este încă în viață, și și-a trimis chiar și bani din contul ei bancar.

In this article