Sergiu Mocanu, face noi dezvăluiri despre fabrica de trolli ai președintelui Maia Sandu (VIDEO)

Liderul “Antimafie”, Sergiu Mocanu, face noi dezvăluiri despre fabrica de trolli ai președintelui Maia Sandu. Mocanu a declarat că ”ferma” este condusă de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, cel...

Liderul “Antimafie”, Sergiu Mocanu, face noi dezvăluiri despre fabrica de trolli ai președintelui Maia Sandu. Mocanu a declarat că ”ferma” este condusă de deputatul PAS, Dumitru Alaiba, cel care era șeful trollilor PLDM.

“Vă puteți imagina că trollii Maiei Sandu consumă foarte mult timp și bani pe rețelele de socializare. Alaibii Maiei Sandu, cum puteți să îi dați parola contului vostru de pe Facebook lui Alaiba să scrie el comentarii în numele vostru. Trollii nu sunt cei cu pagini false, ei nu sunt credibili. Ei comentează de pe pagini cu persoane reale, care și-au dat conturile din patriotism, ca Alaibii Maiei Sandu să te înjure în numele persoanei respective. Ce facem noi cu armata asta de aplaudaci pe timp de pandemie. Ce facem cu toți cretinii ăștia, care orice cuvânt îi spui, ei îți strigă în față anticipate”, a declarat Mocanu.

In this article