Sergiu Mocanu: Alianța dintre Sandu, Usatîi, Șor și Candu este un grup criminal care vrea să organizeze debarcarea Guvernului Chicu

Încercările liderei PAS, Maia Sandu, de a cocheta cu grupul Pro Moldova din Parlament, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc, vin din dorința acesteia de a reveni la guvernare...

Încercările liderei PAS, Maia Sandu, de a cocheta cu grupul Pro Moldova din Parlament, controlat de oligarhul Vlad Plahotniuc, vin din dorința acesteia de a reveni la guvernare și de a se pricopsi cu o funcție înaltă în stat. De această părere este liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu.

„Este vorba despre dorința acesteia de a parveni. Această dorință a ei de reveni la guvernare cu orice preț, nu putea să nu fie însoțită de interesul grupării Candu de a da jos procurorul general”, a declarat Sergiu Mocanu.

În opinia sa, alianța dintre Maia Sandu, Renato Usatîi, Ilan Șor și Andrian Candu este, de fapt, un grup criminal care au dorit să organizeze debarcarea Guvernului Chicu și capturarea Procuraturii Generale. Totodată, spune Mocanu, filmulețul prezentat luni de deputatul Iurie Reniță ar fi oferit de Vlad Plahotniuc.

“Adiacent la darea jos a Guvernului Chicu ei ținteau și fotoliul de Procuror General. În spatele lui Reniță stau Damir și Viorel Morari. Reniță a fost scos luni, pentru a diminua acțiunea Procurorului General, cu un film pe care l-a scos Plahotniuc”, mai spune Mocanu.

In this article