Șefa statului, în dialog cu tinerii din nordul țării: „Avem datoria să le lăsăm drept moștenire o țară liberă, pașnică, educată”

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu tinerii și profesorii de la Colegiul „Mihai Eminescu” din orașul Soroca și a discutat despre educație și despre viitor, despre ce...

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit, astăzi, cu tinerii și profesorii de la Colegiul „Mihai Eminescu” din orașul Soroca și a discutat despre educație și despre viitor, despre ce înseamnă aderarea Moldovei la UE și cum pot pune cu toții umărul la acest proces. 

Președinta Maia Sandu a apreciat faptul că la Colegiul din Soroca, se fac investiții pentru îmbunătățirea condițiilor de studii. Peste jumătate de milion de euro au fost alocați de Ministerul Educației și Cercetării din surse oferite de Banca Mondială pentru modernizarea sălilor de studii și a laboratoarelor.

„Planul nostru de dezvoltare a Moldovei europene este despre prezent dar mai ales despre viitor, despre viitorul acestor copii și al tuturor copiilor din Moldova. Avem datoria să le lăsăm drept moștenire o țară liberă, pașnică, educată, unde oameni care muncesc cinstit trăiesc în bunăstare”, a subliniat șefa statului.

Pentru știri de ultimă oră, urmărește-ne pe canalul nostru de TELEGRAM!

In this article