Șefa statului i-a felicitat pe ofițerii Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu prilejul Zilei profesionale

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis un mesaj de felicitare reprezentanților Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia Zilei profesionale și a celei de-a 31-a...

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, le-a transmis un mesaj de felicitare reprezentanților Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu ocazia Zilei profesionale și a celei de-a 31-a aniversări a instituției. Șefa statului le-a mulțumit ofițerilor pentru munca depusă la cele mai înalte standarde pentru asigurarea securității statului și i-a felicitat pentru rezultatele obținute.

În acest an Republica Moldova va găzdui cel mai mare eveniment internațional din istoria țării, Comunitatea Politică Europeană, la care sunt așteptați peste 40 de șefi de state și guverne: „Siguranța tuturor acestor lideri este în mâinile voastre și va fi nevoie de multă muncă, de organizare excelentă și de responsabilitate maximă din partea fiecăruia dintre dumneavoastră pentru a reuși. Și eu am încredere că vom reuși!”, a accentuat șefa statului.

De asemenea, Președinta Maia Sandu a conferit mai multe distincții de stat pentru angajații instituției în semn de apreciere pentru profesionalism și pentru munca depusă.

In this article